Kaivuutyöt Lahden seudulla

Kaivuutyöt Lahdessa ja lähialueella

Jokaisessa rakennusprojektissa toteutetaan tietynasteisia kaivuutöitä. Olipa kyse sitten salaojien tai talon perustusten kaivamisesta, voit aina luottaa Sorhei-Kuljetuksen osaamiseen. Olemme toteuttaneet kaivuutöitä jo lähes 30-vuoden ajan erilaisissa rakennushankkeissa. Tarjoamme räätälöityä palvelua aina kaivuusta maa-aineskuljetuksiin (linkki). Näin ollen voimmekin auttaa sinua hyvinkin kokonaisvaltaisesti maanrakennuksen ja maansiirron eri vaiheissa.

Pyydä tarjous kaivuutöistä

Kaivuutyö onnistuu oikealla kalustolla

Kaivuutyöt toteutamme modernin ja kattavan kalustomme avulla, johon kuuluvat kaikki tarvittavat työkoneet, kuten pyöräkuormaajat sekä kuljetuskalustot. Näin ollen meiltä onnistuvatkin niin perustuksiin, maansiirtoon kuin myös kaikkeen muuhun rakentamiseen liittyvät kaivuutyöt yhdessä kunnallistekniikan kanssa.

Ota avuksesi maansiirron ammattilainen

Toteutamme niin pienet kuin myös suuret kaivuutyöt aina ammattitaidolla ja pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella koko Lahden seudulla. Räätälöidysti, juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kun siis ensi kerralla tarvitset maansiirron ammattilaista kaivuutöiden toteuttamiseen, ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Pyydä tarjous kaivuutöistä

Tutustu myös muihin palveluihimme

  • Maansiirto
  • Kaivuutyöt
  • Talon pohjatyöt ja perustukset
  • Kivi- ja maa-aineskuljetukset