MAANSIIRTO LAHTI

Maansiirto Lahdessa ja lähialueilla

Maansiirto Lahdessa ja lähialueilla onnistuu helposti ja nopeasti, kun valitset kumppaniksesi asiantuntevan Sorhei-Kuljetuksen. Omaamme alalta monipuolisen ja useiden vuosikymmenten mittaisen kokemuksen, jonka avulla pystymme tarjoamaan kustannustehokasta maansiirtopalvelua joustavalla aikataululla sekä kattavalla työkone- ja kuljetuskalustolla.

Pyydä tarjous maanrakennuspalveluista

Kokonaisvaltaiset maansiirtotyöt kaikkeen rakentamiseen

Palveluihimme lukeutuvat kaikki maansiirron ja maanrakennuksenpalvelut, jotka soveltuvat kattavasti niin rakennustonttien kuin myös muiden maa-alueiden kaivuu- ja rakennustöihin. Mukaan lukien perinteiset kaivuutyöt, kaivannon tukityöt, kuin myös laaja-alaiset maa-aineskuljetukset. Näin ollen voimme esimerkiksi kuljettaa ylös kaivetun maa-aineksen tontilta ja tuoda tilalle uutta soraa tai kiviainesta.

Moderni työkone- ja kuljetuskalusto

Maansiirto vaatii taakseen kattavan ja järeän kaluston. Meiltä löytyvät kaikki maansiirtotöiden vaatimat modernit kuljetus- ja työkoneet, mukaan lukien pyöräkuormaajat sekä raskaan kaluston ajoneuvot maa-ainesten kuljetukseen.

Pyydä tarjous maanrakennuspalveluista

Ammattitaitoista maansiirtoa lähialueellasi

Kun siis kaipaat maansiirtoon luotettavaa ja osaavaa ammattilaista Lahden seudulta, ota yhteyttä Sorhei-Kuljetukseen ja anna meidän toteuttaa tarpeitasi vastaavat maansiirtotyöt asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti!

  • Maansiirto
  • Kaivuutyöt
  • Talon pohjatyöt ja perustukset
  • Kivi- ja maa-aineskuljetukset