Talon pohjatyöt eli perustukset

Rakennusten ja talojen perustukset ja pohjatyöt

Olipa kyseessä sitten kerrostalon tai omakotitalon rakentaminen, tulisi ennen varsinaisia rakennustöitä saada talon pohjatyöt eli perustukset kuntoon. Pohjarakentamiseen erikoistunut Sorhei-Kuljetus tarjoaa Lahden alueella kattavia maanrakennus ja maansiirto -palveluita, joiden osalta voimme auttaa myös sinua talon pohjatöissä.

Ota yhteyttä rakennusten pohjatöistä

Rakennuksen pohjatyöt vaativat ammattilaista

Kaikki rakennusten pohjatyöt onnistuvat helposti osaavien ammattilaistemme käsissä — kun valitset pohjarakentamisen ammattilaisen Sorhei-Kuljetuksen, toteutamme perustukset aina kustannustehokkaasti, lähes 30 vuoden monipuolisella kokemuksella erilaisista rakennushankkeista. Käytössämme on myös kattava ja moderni kalusto. Näin ollen pystymme toteuttamaan kaiken kokoisten rakennushankkeiden perustukset, aina sähkö- ja vesivarauksista, sadevesi- ja viemärijärjestelmiä myöden.

Hanki kestävät talon perustukset

Kun pohjarakentamisen aika koittaa, ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoa tai tarjousta talon pohjatöistä. Jokainen projekti aloitetaan kattavalla suunnittelulla, jonka puitteissa pääset kuulemaan, miten perustukset kannattaa toteuttaa ja mitä ne tulevat maksamaan. Toimintamme onkin hyvin läpinäkyvää, minkä ansiosta pystyt entistä paremmin luottamaan osaamisemme jokaisessa työvaiheessa.

Pyydä tarjous kaivuutöistä

Tutustu myös muihin palveluihimme

  • Maansiirto
  • Kaivuutyöt
  • Talon pohjatyöt ja perustukset
  • Kivi- ja maa-aineskuljetukset